Vije-sti

Diskografska kuća okončala suradnju s Marilynom Mansonom nakon optužbi za zlostavljanje

photo: Marilyn Manson, credit: Wikipedia

Diskografska kuća okončala suradnju s Marilynom Mansonom nakon optužbi za zlostavljanje

Loma Vista Recordings prekinula je ugovor sa slavnim rockerom nakon ozbiljnih optužbi njegovih bivših djevojaka.

Problemi ne prestaju za Marilyna Mansona nakon što ga je njegova bivša djevojka, glumica Evan Rachel Wood, javno optužila za seksualno, emocionalno i fizičko zlostavljanje tijekom njihove višegodišnje veze. Nakon Evan, s optužbama su javno istupile još tri Mansonove bivše djevojke.

Reakcije Mansonovih poslovnih partnera nije bilo potrebno dugo čekati, a prva je reagirala njegova diskografska kuća Loma Vista koja je već razvrgnula ugovor sa slavnim rockerom, te je njegov profil izbrisan s njihove stranice:

"U svjetlu okolnosti nakon uznemirujućih optužbi  Evan Rachel Wood i drugih žena, Loma Vista prestat će promovirati novi album Marilyna Mansona, i to odmah. Zbog ovakvog razvoja događaja, odlučili smo da s njim nećemo surađivati ni na projektima u budućnosti.", stoji u priopćenju diskografske kuće Loma Vista.

Također su mu prekinute suradnje u dvije popularne televizije "American Gods" i "Creepshow".

Iako je Manson javno, putem svojeg službenog Instagram profila, opovrgnuo optužbe i nazvao ih "iskrivljavanjem stvarnosti", optužbe je potvrdio nekadašnji gitarist benda Marilyn Manson i Limp Bizkit Wes Borland:

"Svaka stvar koju o njemu izgovaraju je istina. Prestanite napadati te žene koje ga optužuju. One govore istinu. Taj čovjek je nevjerojatno talentiran, ali je sjeban i treba mu stati na kraj, treba se otrijezniti i pomiriti sa svojim demonima. On je loš tip.", izjavio je Borland.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni