Vije-sti

Detroit Groove Gang predstavlja novu pjesmu

Detroit Groove Gang predstavlja novu pjesmu "Gotta Feel Fine"

Detroit Groove Gang je Rock ‘n’ Roll kolektiv. Prijatelji čvrsto povezani u ljubavi prema glazbi. Detroit Groove Gang je nastao spontano nakon zajedničkog gledanja filma "Get On Up" o životu Jamesa Browna. Kolektiv se sastoji od članova iz tri različita benda.

Treći singl, "Gotta Feel Fine", snimljen je iste  večeri kad je snimljen i "Light to Lust", pjesma s kojom je kolektiv upao na ovogodišnje izdanje Jelen Demo Festa.

Detroit Groove Gang će tako imati svoju prvu svirku u Banja Luci između 20. i 22. srpnja.  "Gotta Feel Fine", kao i sve druge pjesme kolektiva, nastao je i snimljen u jednoj večeri, kako tekst, tako i glazba. To je jedino pravilo kojim se kolektiv vodi u stvaranju. Prije odlaska u Banja Luku, D.G.G. će izbaciti novi spot i singl koji će biti dosta drugačijeg zvuka od prethodno objavljenih pjesama. Prvi album pod nazivom "Motor City Funk" izlazi na jesen.

Spot je namontiran od različitih dijelova nastupa James Browna na TAMI showu. U spotu su kombinirani dijelovi njegovih izvedbi pjesama "Night train" i "Out of sight". Novi singl posveta je Jamesu Brownu koji je ogromna inspiracija generacijama.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni