Vije-sti

„Vrijeme je za ljeto, radost i ljubav“, poručuje Nela svojim novim singlom

„Vrijeme je za ljeto, radost i ljubav“, poručuje Nela svojim novim singlom

Mlada i talentirana pjevačica Nela već je pridobila simpatije publike svojim prvim hit singlom „Netko kao ti“ koji se našao i na nacionalnoj HR Top 40 listi, a i dan danas je nezaobilazan na playlistama mnogih radijskih postaja. Bez dileme, hrvatska publika i Nela se otvoreno vole.

Upravo predstavlja novi singl „Vrijeme je“ na kojem je i ovoga puta glazbu radio Andrej Babić, dok se teksta prihvatila Ines Prajo. Aranžman za novu pop poslasticu su radili Andrej Babić i Ivan Božanić, koji je pjesmu producirao u studiju "Dan, mrak".

„Vrijeme je za proljeće, za ljeto, radost i ljubav, vrijeme je za dobru atmosferu. To je ono što u ovoj pjesmi poručujem. Od srca se nadam da će publika kao i ja, slušajući novi singl, na trenutak zalutati na neko ljepše i sretnije mjesto“, kaže simpatična Nela koja je za pjesmu objavila i videospot, a kojeg je snimao i režirao Leo Vitasović. Spot je montirala Ema Carić, a izvršna producentica je bila Suzana Potrebić.

Nema sumnje da će Nela i ovom pjesmom privući pozornost ljubitelja kvalitetne pop glazbe, te radijskih urednika diljem Hrvatske. S „Netko kao ti“, a sada i s „Vrijeme je“, Nela je osigurala svoje mjesto na hrvatskoj pop sceni te svojim lijepim glasom samouvjereno nastavlja svoj glazbeni put.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni