Vije-sti

 Cura i dečko u Šibeniku otvaraju sezonu novogodišnjeg plesa Inbox

Cura i dečko u Šibeniku otvaraju sezonu novogodišnjeg plesa Inbox

Iako se bliži kraj godine, klub Azimut u Šibeniku nije spreman stati! Godinu u kojoj još uvijek obilježava velikih deset godina postojanja, stvaranja i inspiriranja privest će kraju uz još dva rođendanska koncerta Cura i Dečko u subotu, 23. prosinca, i KOI KOI u subotu, 30. prosinca.

Cura i Dečko itekako su poznati šibenskoj publici no ove ih subote čeka veliko iznenađenje u Azimutu jer će ovo biti njihov prvi nastup u zatvorenom. Ulaznice za koncert su u prodaji online na Entrio.hr ili na šanku klubu, odnosno na ulazu u noći koncerta 23. prosinca.

Dok rade na novom video materijalu za ranije objavljenu pjesmu, Cura i dečko dolaze na koncert u Šibenik. Mjesto radnje – klub Azimut u subotu 23. prosinca. Šibenska publika jedva ih čeka čuti jer ovo će biti prvi put da nastupaju u zatvorenom prostoru. „Drago mi je da publika uzbuđena zbog tog koncerta jer smo i mi zbog Šibenika uzbuđeni. Super nam je da im se sviđa što smišljamo te svjetove koje im prezentiramo, da se pronalaze u njima i štoviše, da se mogu tjelesno opustiti i zaplesati”, kazala je Vanesa, otkrivajući da u godini kada Azimut obilježava deset godina postojanja, stvaranja i inspiriranja, i oni slave svoj šesti koncert na tom mjestu.„Svake godine smo na livadi i ovog smo puta pripremili nešto drugačije jer ćemo prvi put biti na zatvorenom. Jedva čekamo! Zapravo, kako svakih šest godina slavimo nekakvu obljetnicu sa svojim fanovima, za Azimut pripremamo presjek što smo radili kroz ovu godinu u Rijeci, Osijeku i na puno mjesta smo bili puno puta pa dolazimo sa dosta svježih dojmova”, otkrila je Vanesa, polovica benda „Cura i dečko”.

Ovaj glazbeni duo zovu mamom i tatom nezavisne scene koji krasi jedinstveni tzv dawless pristup elektronskoj glazbi zarazne energije koja se lako hvata za publiku. Stoga, ako vam je do plesa, odlične glazbe i vrhunske zabave, osigurajte si svoje mjesto kupnjom ulaznice na Entrio.hr ili na šanku klubu. Kupnju na ulazu ne bi valjalo čekati jer blagdani su, produženi i kupuju se pokloni, a ulaznica za Curu i dečka savršen je uvertira u darivanje.  

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni