Vije-sti

Čuješ?! finale: From Another Mother, Belleti I Breakdown

Čuješ?! finale: From Another Mother, Belleti I Breakdown

Nakon četiri polufinalne večeri, vrijeme je da 10. svibnja najbolji od najboljih još jedan put pokažu što znaju! U finalu će se boriti za nagrade poput poklona Auteh music shopa (pobijednik publike), snimanja single-a u Greenwood studiju, snimanja spota u režiji KSET-a te nastupa na Brucošijadi FER-a (pobjednik žirija).

From Another Mother je math/prog/rock bend iz Zagreba. Ove dečke krasi orginalnost i uvježbanost jer takvu glazbu i nije baš najlakše za svirati. Osim što dobro sviraju dobro se i zafrkavaju što se može vidjeti u njihovim intervjuima. Izbacili su za sada svoj jedini EP "Bratebra".

Belleti su zadarski funk manijaci koji dolaze razmrdati kukove i odraditi trening skidanja kilograma pred ljeto.Iako su krenuli u smjeru novog vala, izmjenama članova utaborili su se u funky družinu kako i priliči jednom bendu s mora.Imaju izbačeno jedno izdanje iz 2014. Imena "I" dok trenutno rade na snimanju novog albuma.

Za kraj tu je i Breakdown! – energetska bomba iz Zaboka. Praše svoju, moderniju verziju hard rocka i jaaako su dobri u tome. Svirali su posvuda, a uskoro idu i izvan granice naše države. Prošle godine izbacili su album "Traveling Medicine Show", koji je dobro prošao kod publike i kritike, vrtio se po radijima i vjerno prikazao o kakvom se bendu radi. Album nije dečke zasitio pa su se opet vratili igrati u studio, a što se radilo moći ćete čuti uskoro u KSET-u!

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn! Svaka ulaznica je ujedno i glasački listić kojima će se birati pobjednik publike. 

Više o programu na: https://www.facebook.com/cujesKSET
 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni