Vije-sti

Cotton candy - humanitarni tulum u Klubu

Cotton candy - humanitarni tulum u Klubu

HUMANITARNI COTTON

U ovo blagdansko vrijeme darivanja, Klub daruje one kojima je najpotrebnije stoga su, u dogovoru s udrugom Mali zmaj, odlučili da se ulaznice za petak 26.12. umjesto novcima kupuju slatkišima koje će Mali zmaj proslijediti dalje.

Odlučili su vam učiniti uslugu i smanjiti unos svih tih kalorija koje se nalaze na vašim stolovima i pod vašim borovima. Darujte zajedno s njima slatkiše za djecu kojima je najpotrebnije i kojima je svaka pomoć dobrodošla. Zajedno sa udrugom Mali zmaj i njihovom akcijom Čokoladni smiješak slatkiši će se donirati djeci iz socijalno ugroženih obitelji, ali i iz domova za nezbrinutu djecu i bolnica.

Dakle, upad je 10/20kn za sve one koji dođu praznih ruku, a svi koji ponesu i najmanju čoksu, najmanju lizalicu, imaju free upad i jedan veliki plus na popisu Djeda Mraza.

Iz Kluba poručuju: "Na samome partyju vrtiti ćemo hitove iz 80ih i 90ih jer Djed Mraz je obilježio naša djetinjstva, a upravo su to glazbene dekade uz koje smo svi mi odrasli. Stoga je logičan odabir bio da se zezamo uz iste. Sjetimo se razdoblja dok smo bili djeca i pomognimo onima koji su sad u istom tom razdoblju".

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni