Vije-sti

Najavljen Beck's Silent Experience i Secret Garden Exhibition

Najavljen Beck's Silent Experience i Secret Garden Exhibition

YEM agencija u suradnji s Beck'som vam predstavlja Beck's Silent Experience + Secret garden exhibition. Riječ je o Silent partyjima i izložbi istaknutih regionalnih autora s područja ilustracije i dizajna u skrivenom vrtu Muzeja za umjetnost i obrt. Ugodan spoj audiovizualnih umjetnosti pružit će vam jedinstven doživljaj.

Beck's Silent Experience
Nakon niza uspješnih Silent partyja u Tvornici te već sad onih kultnih na INmusic festivalu, YEM se odlučio na novi korak i novu lokaciju. Za otvaranje nove sezone Silent partya odluka je pala na jedan od najljepših prostora, zelenu oaza u samom centru Zagreba - atrij Muzeja za umjetnost i obrt, Trg Maršala Tita 10.

Na prvom izdanju Beck's Silent Experience partyja nastupaju:
DJ Indy - hip hop / RnB / trap - plavi kanal
DJ Rea - house / garage/ future - bass zeleni kanal
DJ Sin - 80s / 90s / funk / disco / indie - crveni kanal

Broj ulaznica je ograničen na broj slušalica, njih 300.

Secret garden exhibition
Ovom specijalnom izdanju Beck’s Silent experiencea ugostili smo i nekoliko sjajnih autora koji će svojim radovima ovaj događaj učiniti još zanimljivijim. Secret garden exhibition održati će se prije svakog Silent partya gdje će svaki puta po 3 različita autora predstaviti svoje radove. Izložba će biti popraćena i zvučnom kulisom DJ-a koji će vas voditi putevima synthpopa dok vi uz kapljicu pića vodite ozbiljne debate o tome što je autor htio reći i gdje je našao inspiraciju.

Izložba se otvara u 18h, a završava netom prije partya u 22h. Već idućeg tjedna prestavljaju se nova 3 autora - stay tuned.

Na prvom izdanju Secret garden exhibitiona predstavljamo:

Vedran Klemens
Diplomirani grafički dizajner, akademski slikar, ilustrator i art direktor s portfeljem punim radova i nagrada (Red Dot, European Design Awards, ADCC, ADCE, Epica Awards, IdejaX, Dan D, Sudnji dan…). Bilo u umjetnosti, ilustraciji ili u oglašavanju, u stalnoj je potrazi za novim tehnikama, medijima i načinima kreativnog izražavanja.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni