Vije-sti

Cojones u zabočkom Regeneratoru

Cojones u zabočkom Regeneratoru

Grupa Cojones održat će u petak, 2. lipnja s početkom u 21 sat koncertnu promociju novog studijskog albuma "Resonate" u zabočkom klubu Regenerator. Koncertnu večer obogatit će predgrupa Hrmülja iz Ludbrega i craft pivovara Nova Runda.

Glasna stoner rock četvorka Cojones osnovana je 2006. godine u Zagrebu, a već krajem sljedeće godine objavili su album zajedno s grupom Umor "Cojones & Umor Split LP", a prvo samostalno izdanje "Sunrise" realizirano je 2009. godine. U narednim godinama Cojones su svirali po cijeloj Europi, a 2016. godine izlazi njihov aktualni, hvaljeni album "Resonate".

Sastav Hrmülja nastaje u ludbreškom podzemlju 2013. godine i ubrzo se rađaju skladbe pomalo neodređenog žanra sa stonerskim utjecajem i metalnim zvukom. Nakon nekoliko godina izdaju singl, zatim prolaze kroz razdoblje promjene prvotne postave i grade sinergiju između članova. Četveročlani sastav s tri Ludbrežana i jednim Varaždincem dobiva novi zvuk, nastaju nove pjesme i bend uskoro kreće sa snimanjem albuma

Prije koncerta Cojones će već u četvrtak 25. Svibnja od 17 h predstaviti novi album u Krčmi Polanović w. Huncutarije u sklopu Draft that Craft-a kada će se točiti njihovi omiljeni craftovi iz Nove runde. Bit će to također odlična prilika da se album "Resonate" kupi po promotivnoj cijeni, a klub Regenerator prvih pet kupaca nagrađuje s ulaznicom za koncert 2. lipnja.

Ulaz na koncert iznosi 30 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni