Vije-sti

"Chui ovu glazbu" - novi glazbeni program u Vip klubu

Ulaz na "Chui ovu glazbu" bit će uvijek besplatan, cijene pića spuštene na promotivne cijene, baš kao i cijene CD izdanja koja će bendovi predstavljati u sklopu ovog programa čiji je zadatak promovirati jazz, soul, funk, elektroniku, psihodeliju, ambijentalnu glazbu, etno, hip-hop,  te mnoge druge glazbene stilove.


Chui01

"Chui ovu glazbu", je novi glazbeni program koji kreće u četvrtak 29. siječnja u Vip klubu. Glazbenim sladokuscima bend Chui će kroz taj program publici predstaviti domaće snage suvremenog klupskog jazza kakvom pripadaju i sami Chuievci. Jazz, funk, rock, elektronika, psihodelija, ambijentalna glazba, etno, hip hop, drum'n'bass, dub, tehno i mnogi drugi glazbeni stilovi susrest će se svi na jednom mjestu u Vip klubu.

 Koncertni program otvara Chui, koji će se tom prilikom u drugom dijelu koncerta proširiti u Chui All Stars pa će im se na pozornici pridružiti članovi prve postave - bubnjar i udaraljkaš Đuro Dobranić i trubač Andrej Jakuš, uz njih prvi put će s njima nastupiti uživo i njihov producent i majstor analognih sintesajzera Hrvoje Nikšić, a listu gostiju će zaokrižiti gitarist Ivan Kapec kao uvod u sljedeći nastup kad će nastupiti sa svojim bendom Capiscone.  Večer će zaokružiti plesnim funk jazz repertoarom DJ D-Gree.

 Sljedeći nastup će 05.veljače održati Capiscone, a 19. veljače nam u klub dolazi Krunoslav Levačić sa svojim bendom Phonic Zoom.

Na koncertima će se moći i po povoljnim cijenama nabaviti domaća cd izdanja bendova koji će se predstaviti kroz program. Ulaz na svaki nastup je besplatan, a očekuju vas i akcijske cijene pića (Staropramen 12kn)

Koncerti počinju u 22:00.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni