Vije-sti

Chris Ian akustično na terasi Močvare

Chris Ian akustično na terasi Močvare

Klub Močvara će u subotu, 18. srpnja u 21 sat ugostiti Chrisa Iana, izvođača koji je tijekom karantene sudjelovao i u online programu Močvare.

Zbog izvanrednih prilika i propisanih mjera opreza koncert će biti sjedećeg tipa na terasi kluba uz ograničen broj ulaznica koje možete nabaviti na: entrio.hr/event/chris-ian-na-terasi-mocvare-8118 i Entrio prodajnim mjestima.

Chris Ian je mladić kojeg često možete sresti na zagrebačkim ulicama gdje svira slučajnim ili namjernim prolaznicima, te je frontman alternativnih rock sastava Killed a Fox i Malady Lane. Njegove vokalne sposobnosti fanovi i kritika uspoređuju s onima obožavanih Laynea Staleya i Chrisa Cornella, čija djela nerijetko možemo čuti u njegovom akustičnom opusu.

Posljednja dva albuma Killed a Fox-a, "Spring of Sloth & Haze" (2013) te "Crown Shyness" (2019) naveliko su hvaljena od strane glazbenih kritičara, a smatraju se i jednima od najboljih rock uradaka na našem području u posljednjih nekoliko godina. Osim što uskoro izlazi i album prvijenac Malady Lane-a, Chris trenutno radi i na samostalnom albumu, čije izdavanje možemo očekivati sredinom tekuće godine.

Chris će ovaj put nastupiti sam u akustičnoj varijanti. Izvodit će pjesme svojih bendova, kao i autorske stvari koje će se uskoro naći na njegovom samostalnom albumu. Dođite i poslušajte ovog talentiranog kantautora!

 

Facebook stranica: facebook.com/events/1654873501348651/

Stranica kluba: mochvara.hr/program/info/akusticni-koncert-0718

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni