Vije-sti

BluVinil ovu subotu otvara Proljeće u Zaboku

BluVinil ovu subotu otvara Proljeće u Zaboku

Apaši iz Šibenika koji žive u Zagrebu stižu u subotu, 7. svibnja odsvirati prvi koncert u sklopu festivala Proljeće u Zaboku.

Mjesto radnje bit će ljetna pozornica Krčme Polanović koja se otvara u 19.30. Početak koncerta očekuje se oko 20.15. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio. Na dan će koštati 60 kuna.

"Prvi put dolazimo u Zabok i uvijek se veselimo stati pred novu publiku. Pripremili smo singlove i pjesme s albuma prvijenca "Apaši", a publika će imati priliku premijerno čuti i neke stvari s nadolazećeg drugog albuma "Zna li itko tajnu srca?" Subota / 07.05. / Polanović - dolaze vam indijanci kakve dosad niste imali priliku vidjeti. Do slušanja”, poručili su momci iz benda prije koncerta.

BluVinil  postoji već pet godina i svoj zvuk opisuje kao križanca disko rocka i glama u kantautorskom formatu, dok će glazbena kritika reći da se radi o retro bendu modernog prizvuka. Njihov album prvijenac “Apaši” ima devet pjesama, a audio produkciju potpisuje Antonino Šimić iz Greenwood Studija. Istoimena pjesma bilježi vrlo respektabilne brojke pa se može s pravom reći da imaju hit koji je se fino primio u hrvatskom eteru i streaming servisima. U ovoj godini očekuje se i njihov drugi album “Zna li itko tajnu srca” s kojeg su već objavili singl i video spot “U predgrađu”.

Apaši koji će ovom prilikom doći u zagorske brege su Matej Nakić (vokal i gitara), Bruno Jakelić (bas i vokal), Matija Maljoku (klavijature) i Ante Lovrić Tancalo (buban).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni