Vije-sti

Caro Emerald u Zagrebu

Caro Emerald u Zagrebu

Nizozemska pop/jazz pjevačica Caro Emerald dolazi u Zagreb! U okviru svoje aktualne "Emerald Island" turneje nastupit će u Domu sportova 24.2.2018.godine.

Ova nježna dama predivnog glasa spojila je u svojoj glazbi ballroom jazz sa zaraznim mambo grooveom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi ljeto, ples i bajke iz najljepšeg razdoblja Hollywooda...

Producenti Jan van Wieringen i David Schreurs, kao i kanadski autor Vincent Degiorgio zaslužni su za činjenicu da je svjetska scena postala bogatija za jednu ovakvu zvijezdu. Vidjevši njen jazzy vokal kao savršen za pjesmu "Back It Up", dali su joj 2007.godine šansu koju je Caro prihvatila i time osigurala sebi proboj na muzičkoj sceni koji je i zaslužila. Pjesma "Back It Up" našla se dvije godine kasnije na njenom debi albumu "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor" a privukla je pažnju javnosti već od prvog emitiranja - i na YouTube-u i na radio stanicama postala je mega hit! Krajem iste godine pojavio se i njen drugi singl "A Night Like This" koji se ubrzo našao na samom vrhu nizozemske liste singlova, a 2010.godine postao prilično popularan i u Velikoj Britaniji, gdje je uvršten i u "A" listu BBC Radio One.

Još veći uspjeh doživjela je sa drugim studijskim albumom „The Shocking Miss Emerald“, koji je bio i na prvom mjestu britanske liste albuma 2013.godine.

U ožujku ove godine izdala je EP „Emerald Island“ na kojem se nalazi šest pjesama inspiriranih exotic-om,  žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom „Emerald Island Tour“ , najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu sjajnu pjevačicu dovesti i u Zagreb.

Caro Emerald donijet će 24. veljače u Dom sportova ljeto i jazzy groove koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Nemojte propustiti njezin prvi nastup u Hrvatskoj, jer će ga ona učiniti nezaboravnim!

Ulaznice za koncert Caro Emerald po cijeni od 200 do 400 kuna, u prodaji su od ponedeljka, 31.7. na svim prodajnim mjestima Ticketshopa kao i online na www.ticketshop.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni