Vije-sti

Bruto Geto u novom spotu donosi nimalo klasičnu ljubavnu priču

Bruto Geto u novom spotu donosi nimalo klasičnu ljubavnu priču

Nakon zamijećenog prvog singla s video spotom „Ruke u zrak“ te uspješnog nastupa u ožujku pred punim Vintageom kao predgrupa Kandžiji i Golim ženama, zagrebački Bruto Geto predstavlja video uradak za drugi singl, ovoga puta ljubavne tematike pod naslovom „Rekli su ti“.

Video spot je u potpunosti animiran, što se ne viđa često na ovim prostorima, a kao i za prvi spot, vizualnu produkciju i animaciju potpisuje Martin Bajsić, dok je producent pjesme Luka Tralić Shot iz Elementala.

„Rekli su ti definitivno nije prva ljubavna pjesma na svijetu. Usprkos tome, pjesma zauzima nimalo klasičan ugao gledanja na problem ljubavnog trokuta: on – ona- ostatak sela. Moj prvi i zapravo jedini zadatak bio je ispratiti rekla- kazala faktor ljubavnih veza, zategnuti liniju između crnih i bijelih laži i pod svaku cijenu zadržati alanfordovski iskarikiranu ne-klasičnu priču Romea i Julije u formatu linije pokvarenog telefona.“, rekao nam je Martin Bajsić iz Bruto Geto karavane.

Svakako će biti interesantno pratiti daljnji rad ovog unikatnog benda, a prije trećeg singla imat ćemo ih uskoro priliku čuti i live!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni