Vije-sti

Bruno Mičetić predstavio novi album pred zagrebačkom i riječkom publikom

Bruno Mičetić predstavio novi album pred zagrebačkom i riječkom publikom

U Zagrebu 19.11. u prostoru Urania te u Rijeci 20.11. u Baptističkoj crkvi quintet Brune Mičetića u ststavu; Dado Marinković, Bojan Skočilić, Joe Kaplowitz, Vojkan Jocić održao je promociju albuma “Out of the shadow” kojeg je quintet objavio u veljači ove godine.

Unatoč mjerama i restrikcijama quintet je uspio održati nekoliko koncerata ljetos a promociju albuma odlučili su održati ove jeseni. Situacija se ne smiruje ali je quintet po upustvima nacionalnog stožera održao dva koncerta pred 50 tak ljudi i odsvirao skladbe sa albuma. 

Izuzetno sam sretan što smo u ova dva dana s ovom predivnom ekipom uspio održati dva prekrasna koncerta pred odličnom publikom. U ovo doba kad gotovo nitko ne svira uspio sam promovirati album čiji smo promociju odgađali do zadnjeg trenutka. Zahvalio bi se Uraniji te ekipi iz Baptističke crkve u Rijeci što nisu odustali od organizacije. Ispunjen sam i sretan i tek sad vidim koliko mi uistinu fale koncerti te se iskreno nadam da će ovo ludilo uskoro završiti te da ćemo se svi vratiti tamo gdje i pripadamo a to je pozornica - rekao je glazbenik.

“Boris the cat” i“Ballad for a friend”, kompozicije koje je su se posebno svidjele publici.

Album “Out of the shadow” odmak je od onog što je guitarist njegovao u prijašnjoj fazi djelovanja ka fusionu što se pokazalo kao pun pogodak za publiku koja je svojim reakcijama na koncertima i poslije podržala quintet glasnim i iskrenim aplauzima. “Out of the shadow”, treći je album ovog quinteta u izdanju Dallas Recordsa a sastav će uskoro objaviti i nove datume za koje se nada da će se uspijeti realizirati.

Autor naslovne fotografije: T. Klemenčić

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni