Vije-sti

Brucošijada FER-a zaokružila popis izvođača

Brucošijada FER-a zaokružila popis izvođača

Tradicionalno najbolji i najposjećeniji studentski tulum u gradu zaokružio je popis izvođača na svojem 35. izdanju! Do sad najavljenim izvođačima na Brucošijadi FER-a, koja će se održati u subotu, 12. studenoga, pridružuje se posljednjih šest izvođača.

Ovi vječiti zabavljači, istovremeno bizarni i čudni, još od 1987. godine zabavljaju publiku svojim provokativnim tekstovima, nastupima i čudnim odjevnim kombinacijama – i to bez trunke srama! O njihovom stvaralaštvu nije potrebno puno pričati – Let3 s godinama je postao jedinstvena rock atrakcija na ovim prostorima koja svakim novim nastupom pruža ultimativni umjetnički i glazbeni spektakl svima željnima dobre zabave. 

Iako je njihovo stvaralaštvo počelo prije više od deset godina, oko ovih zagrebačkih repera hype se stvorio tek nedavno. Hladni, Rade Ulica, Riđi Riđ, Snajper i Žugi kriju se iza imena High5, iza sebe imaju hvaljeni album prvijenac "Triestri", a ovo će im biti premijeran nastup na Brucošijadi FER-a.

ROLO je projekt tri splitska glazbenika različitih glazbenih pozadina (Leut Magnetik, Lažni Brkovi, Beta Bombe), a glazba koju isporučuju kombinacija je elektronike, punk rocka i ekperimentala.

Na FER stiže i peteročlani vokalno instrumentalni bend Rochelle Rochelle. Kako kažu za sebe, svojim uigranim glazbenim kombinacijama spremni su vratiti vjeru u rock 'n roll onima koji su odavno prestali vjerovati u njega, a mnogi bi se složili da im to vješto i ide.

Kao i prijašnjih godina, posjetitelje na Brucošijadi očekuju i projekcije filmova u kinu te samo najbolje probrani hitovi s domaće i inozemne glazbene scene na KSET Caffeu.

Tu je također još jedan mladi KSET-ov kolektiv Bipiem, oformljen s ciljem širenja obzora od duba i junglea, preko klasičnog drum and bassa, pa sve do najmračnijih tonova neurofunka i dubstepa.

Ovako sada izgleda kompletan popis izvođača:

MAIN STAGE
Pips, Chips & Videoclips
Kandžija i Gole Žene
Let3
High5
From Another Mother
JeboTon Ansambl

SECOND STAGE
Otrovna Kristina
Sassja
Rochelle Rochelle
Kurve
ROLO
Plastic Knives

ELECTRO STAGE
Stereo Banana
Kotlovnica
Bipiem
BLAW:BLAW

+ KSET Caffe & kino

Ulaznice po cijeni od 65 kuna moguće je kupiti od ponedjeljka, 24. listopada u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu.
Ako ulaznica ostane na dan Brucošijade, one će na ulazu iznositi 80 kuna.
Brucoši FER-a svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna, isključivo u KSET-u, uz predočenje e-indeksa.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni