Vije-sti

Branimir Mihaljević dobitnik nagrade Cesarica za Hit autora godine

Branimir Mihaljević dobitnik nagrade Cesarica za Hit autora godine

Hrvatska glazbena nagrada Cesarica u utorak je dodijeljena drugu godinu zaredom, a slavila su brojna poznata imena domaće glazbene scene

Pod motom “Moj glas za hit godine" nagrada Cesarica dodijeljena je na svečanosti koja se održala u studiju Hrvatske radiotelevizije "Anton Marti”. Petar Grašo s pjesmom „Ako te pitaju“ osvojio je nagradu publike za Hit godine, a dodijelile su se i nagrade u drugim kategorijama. 

Osim nagrade publike za Hit mjeseca temeljem rezultata glasovanja u mjesečnom glasovanju dodijeljene su i nagrade  u pojedinim žanrovima, pa su tako glazbenicima uručeni zabavni hit godine, pop hit godine, rock hit godine, i hitovi godine klapske i tamburaške glazbe. Nagradu za zabavni hit godine autora Branimira Mihaljevića i Nene Ninčevića dobio je Željko Bebek za pjesmu "Ako voliš ovu ženu" koji se emotivno prisjetio suradnje s Oliverom  Dragojevićem.

U okviru završne svečane dodjele nagrade Cesarica 2018. dodijeljena je i nagrada Hit autor koja je pripala Branimiru Mihaljeviću, a nagradu mu je uručio Ante Pecotić, predsjednik Hrvatskog društva skladatelja. 

Osim nagrade za Hit autora godine i zabavnog hita godine, pjesme iz produkcije Karpo Medije slavile su još nekoliko puta. Željko Bebek je osvojio Cesaricu za Hit mjeseca i s pjesmom "Ono nešto naše", dok je Franka također osvojila dvije Cesarice za Hit mjeseca i to za pjesme "S tobom" i "Kao ti i ja" koje su čitavu prošlu godinu bile u vrhovima hrvatskih top lista.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni