Vije-sti

Brain Holidays na proslavi 40 godina KSET-a

Brain Holidays na proslavi 40 godina KSET-a

Nakon duuugo vremena Brain Holidaysi se vraćaju u KSET na proslavu 40 godina kluba! Bend koji je mnogo puta napunio i prepunio klub svojim odama Bobu Marleyju, a sada ponovno dolazi 27. svibnja, nošen nadolazećim albumom, prepun pozitivne vibre i napucan energijom!

Brain Holidays je deveteročlani roots reggae bend, baziran u Zagrebu, a osnovan 2000. godine. Kroz dugogodišnje postojanje bend se moglo sresti na mnogim festivalima u regiji gdje su djelili pozornicu s imenima poput Gregoryja Isaacsa, Culturea, Zion Traina, U-Royja, Juliana Marleyja i mnogih drugih. Najveći uspjeh benda do sada bio je nastup na glavnoj pozornici Rototom Festivala, najvećeg reggae festivala u Europi.

Osim autorskih koncerata, bend već godinama tradicionalno organizira odlično posjećene Tribute to Bob Marley koncerte i do sada su izdali dva studijska albuma za Dallas Records -  "Stereo Roots" (2006.) i "Save Peace Babylon Delete" (2013), a singl "Modern Slavery" izašao je na Seasplash Ritam (PDV) dvostrukoj kompilaciji.
Izlazak trećeg albuma očekuje se do kraja ove godine, a u KSET-u će Holidaysi premjerno odsvirati par novih pjesama.

Uskoro više informacija o ulaznicama.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni