Vije-sti

Billie Joan u Vinylu promovira album

Billie Joan u Vinylu promovira album

Splitska kantautorica Billie Joan, pravim imenom Ivana Pezo u četvrtak, 20.travnja u zagrebačkom Vinylu promovira svoj debitantski album "Barren Land", dok će kao predgrupa nastupiti Joe iz grupe The Yellow Buzz.

Ova mlada kantautorica glazbom se počela baviti od malih nogu. Glazbeni izričaj podosta joj je fokusiran na socijalnu i društvenu tematiku, iskrenost je sveprisutna dok tematika o neuzvraćenoj ljubavi ni o patnji bilo kakve vrste, nema, bar ne onih očiglednih.

Do sada je nastupala sa Ninom Romić, bila dio acoustic stage-a na Ferragosto Jamu u Orahovici, Exposure music festival, Sound of Streets fest u Mariboru, INmusic festivalu,..
Album "Barren Land" izlazi u 20.04., sastoji se od 11 akustičnih pjesama do kojih ćete moći doći na službenom Bandcamp-u, a fizičko izdanje albuma ćete moći kupiti na promociji albuma.

Večer će otvoriti Joe iz benda The Yellow Buzz, acoustic HC blues set i zbilja rijedak moment kada možete čuti pjesme tog benda bez distorzije, velikog muff-a i bubnjeva.

Upad na koncert iznosi 20 kn, a početak je u 20:30.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni