Vije-sti

Bib, Rules i Bagman u Močvari

Bib, Rules i Bagman u Močvari

Dan nakon "svih svetih" dolazi dan "svih NEsvetih"! Bombončić cijanida za one koji su ostali na nogama od zlostavljanja praznika i naravno vole prljavu pankčineturinu. 1.11. u klub Močvara dolaze Bib, Rules i Bagmans, upad je 25 kn, a program starta u 21. sat.

BIB (SAD) - noise punk
AUGH! Puknuta gnojna infekcija najgore vrste! Vruća igla ispod nokta. Zahrđali lanci se vuku po vlažnom podu dok se neurotični urlici čuju iz obližnje mentalne institucije. BIB je rudimentarni sektaški ritual koji vodi u transcendentno stanje uma te pod takvom hipnozom padaju na pamet najgluplje ideje. 

RULES (Zagreb/Duga Resa) - hardcore punk
Ispod 10 metara debelog sloja korozivnog betona i pokvarenih pekarskih proizvoda živi ova beštija incontrolable oživljena strujom iz električnih instalacija sumnjive sigurnosti! Ovaj bend je podmukli udarac u pleksus! Bijeg preko bodljikave žice! Osvetnički ugriz vepra! Henry Rollins je kastrat za Icemana!

BAGMANS (Zagreb) - noise grind bagminton
Rodilo se novo zlo starih meštara bukačine! Prljava noise grind šmrklja će vas usisati u svoju crnu rupu i od vas ispljunuti samo plombe od zubiju. Ovaj bend ima pjesama više nego ulični pes buha, bave se opasnim temama svakodnevice. Bagminton im je neka opsesija te imaju istoimenu pjesmu snimljenu u 95 varijanti! "Burek, Pita, Tepsija" je apsolutni hit a bogami i kratka numera "Robert Prosinečki". Snimka iz veškuhinje govori više od gazilijun riječi... 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni