Vije-sti

„Beyond The Limit“ – nova instrumentalna skladba sarajevskog gitariste Hamdije Salihbegovića

„Beyond The Limit“ – nova instrumentalna skladba sarajevskog gitariste Hamdije Salihbegovića

"Beyond The Limit" naziv je nove instrumentalne kompozicije koju je danas na svom YouTube kanalu objavio poznati sarajevski gitarista Hamdija Salihbegović.

Ova pjesma donosi nešto čvršći zvuk u formi melodic rocka i bluesa, a zajedno sa Salihbegovićem na instrumentali su radili Senad Šuta na bubnjevima i Muamer Đozo na bas gitari. Video potpisuje perspektivni Ervin Golubović, a fantastični pogled s hotela Hills Sarajevo bio je presudan pri izboru lokacije za snimanje spota.

Iako je vrijeme u kojem živimo teško i puno izazova, moramo se boriti protiv ograničenja, bilo da su vlastita ili nametnuta. Tek tada se osjećamo voljnima oblikovati svoju realnost - navodi Salihbegović dok opisuje motive za stvaranje pjesme.

Čini me ispunjenim to što uspijevam realizirati svoje zamisli, koje me uvijek odvedu u neku novu avanturu. Iskreno se nadam da ću ovaj glazbeni niz nastaviti i da će se pretvoriti u album - dodao je Salihbegović.

Hamdija Salihbegović je gitarist, autor, tekstopisac i frontmen sarajevske grupe "Konvoj" koja na glazbenoj sceni djeluje od 1988. godine i iza sebe ima  pet studijskih albuma. Od 2002. godine voditelj je "Pop-Rock škole gitare" što je i najduži period kontinuiranog bavljenja instrukcijama gitare, a također potpisuje i glazbu za 26 kazališnih predstava.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni