Vije-sti

Belfast Food uz Picksiebnere na otvorenju kluba Fuks

Belfast Food uz Picksiebnere na otvorenju kluba Fuks

U subotu 30. travnja otvara se nova rock dvorana Fuks u prostoru bivšeg Željezničara, a uz već najavljene Picksiebnere nastupiti će riječki Belfast Food.

Zbog zdravstvenih razloga nažalost bend Gruhak neće moći nastupiti ali umjesto njih nastupit će Belfast Food koji su nedavno proslavili 20 godina rada.

Belfast Food su se profilirali kao jedna od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija čiji nastupi, spadaju u zabave koje se ne propuštaju pa će tako zajedno sa Picksisbnerima u veselom tonu otvoriti novi koncertni prostor Fuks. 

Već unazad nekoliko godina country je velikim dijelom zahvaljujući Picksiebnerima opet - "in". Iako, treba podsjetiti da Picksiebner stilski nije isključiv, nije samo i jedino vezan uz country, s obzirom da su im pjesme ispunjene i bluegrassom, bluesom, soulom, hard i klasičnim rockom. Ono što je publika prepoznala to su vesele i otvorene svirke, stoga ni ne čudi što ih svi oni koji znaju kako se radi prava rock veselica prate u stopu. 
Da se dobra svirka i energija i nadaleko osjeti dokazala je i turneja po Europi, pa su Picksiebneri u zadnje vrijeme često angažirani na svirkama i van granica.

Prije glazbenog dijela u dvorištu dvorane svi posjetioci moći će se okrijepiti uz povoljnu ponudu roštilja i naravno rock slušaonu, a doći će i zagrebački moto klubovi te poznate face sa rock scene.
Ulaznice za ovaj veliki rock tulum potražite na Entrio prodajnim mjestima te na www.entrio.hr po cijeni od 40 kn. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni