Vije-sti

Pijano Bar i Picksiebneri udružili snage

Pijano Bar i Picksiebneri udružili snage

Zagrebački bend Pijano Bar "napada sa svih strana" - istovremeno predstavljaju singl "Na planinama", debitantski EP "Mali album" i najavljuju koncertnu promociju EP-a u Jiggy Baru. Uz to, snimili su i videospot za pjesmu "Smiraj", koji će biti objavljen idući tjedan.

Singl "Na planinama" je nastao u suradnji s prijateljskom grupom Picksiebner, snimljen je u studiju Zg zvuk, glazbeni producenti su Marko First i Hrvoje Prskalo, a autori glazbe Marko First i Marko Kova Kovačić, koji je napisao i tekst.

Pjesma po istinitom događaju, koji se zbio prije „nešto“ godina na lokaciji Bunjačkog brega iznad Nespeša (Zelinsko vinogorje). Uspješno je uhvaćen trenutak čiste ljubavi i sjedinjenja duša u svemiru. Zokiju iz Picksiebnera se tekst na jednom davnom tulumu strašno svidio, tada je pjesma bila previše romantična za tadašnje Valungare pa se dugo negdje zametnula, no nedavno na Risnjaku, gdje se na Dan Risnjaka sastaje ekipa iz šume, opet smo se sjetili pjesme i vrlo brzo i dogovorili suradnju. Snimanje je proteklo u emotivnom i prijateljskom ozračju kod Vidre u Zg zvuku… Baš smo se ježili dok smo je snimali. Grije iznutra. - kaže Marko Kova Kovačić.