Vije-sti

Bang Bang,

Bang Bang, "Mol. 2" i publika uskoro zajedno u Katranu!

Koncertna promocija dugoočekivanog albuma nagrađivane grupe Bang Bang održat će se 7. veljače s početkom u 21 sat u zagrebačkom Katranu.

"Mol. 2", drugi studijski album, sniman je u molskom tonalitetu i dostojan je nasljednik prvog albuma na čijim krilima su Bang Bangovci osvojili Porin za najboljeg mladog izvođača 2015. godine. 


Da je Bang Bang ovim albumom ozbiljno prodrmao domaću glazbenu scenu slažu se i glazbeni kritičari. 
 

Bang Bang je umijeće. Riječ je o glazbenicima koji ne pristaju na kompromis, istovremeno djelujući u pop-rock žanru gdje je granica između trivijalnog uspješnog i neuspješnog jako tanka, a sve ono ne-trivijalno ne nailazi na odobravanje široke publike. No, na kraju dana, upravo je kvaliteta i iskrenost ono što će ostati trajno, a ovoj ekipi na novom albumu toga nikako ne nedostaje. - istaknula je predviđajući im blistavu i uspješnu budućnost Maja Trstenjak u nedavno objavljenoj recenziji albuma.

Na albumu se nalaze radijski hitovi "Superstar", "Kako stoje stvari" feat. Saša Antić (studijska i live verzija iz Tvornice kulture), "Što ako ne bude po tvom", "Papar i sol", "Pijani i zaljubljeni", "Stranci", novi hit "Pismo" u kojem po prvi put čujemo vokal Hrvoja Prskala, "Sebi dovoljni" s kojom nastupaju na Zagrebačkom festivalu, te potpuno nove pjesme "Malo lažnog sjaja" i "Pustinje".

Nakon fantastičnog nastupa na INmusic festivalu i vrhunskog koncerta u Tvornici kulture prošle godine, svoje fanove počastit će koncertnom promocijom uspješnica i novih pjesama objedinjenih na novom albumu. S jednim od najboljih hrvatskih vokala, jednim od najboljih producenata te vrhunskim glazbenicima u Katranu nas očekuje prava molska poslastica.

Album "Mol. 2" grupe Bang Bang u prodaji je u prodavaonicama Croatia Recordsa po cijeni od 99 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni