Vije-sti

Asper nam otkriva što je iza

Asper nam otkriva što je iza "Fasade"

Asper je mlada glazbenica koja se ove godine posvetila projektu snimanja dvanaest svojih pjesama kako bi ju njeni fanovi mogli slušati i van njenih nastupa te da upozna druge ljude sa svojim radom.

U ova depresivna i neizvjesna vremena krize, svi želimo bijeg od problema i nešto pozitivno, ali nekada je potrebno situaciju sagledati ozbiljno pa je pjesma Fasada došla u savršeno vrijeme. To je pjesma koja opisuje naš mentalitet i stanje u društvu koje je u vremenima neizvjesnih situacija još istaknutije.

Fasada je sedmi singl koji je Asper snimila i govori o maskama koje svi nosimo zbog straha od osuda okoline i zabadanja u tuđe živote. Tekst ove pjesme objedinio je sve fenomene našeg društva koji nas opterećuju svojim osudama i normama. Ovaj singl je komentar našeg društva i svakako je jedan od njenih mračnijih singlova.

Odlično je to što se Asper bavi raznim temama pa od nje možete slušati i vesele ljubavne pjesme i one teže tematike poput ove. Popratite ju i gledajte kako se ova glazbenica puna potencijala razvija i raste te uživajte u dobroj glazbi.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni