Vije-sti

Anna Moor novom pjesmom odvodi publiku u vlastito djetnjstvo

Anna Moor novom pjesmom odvodi publiku u vlastito djetnjstvo

Najnoviji singl Anne Moor, “Genovia”, povratak je u djetinjstvo, suočavanje s gubitkom i utjeha u trenucima kad ostanemo sami, zarobljeni svojim mislima.

Genovia je imaginarno mjesto prema kojem putujem kad počnu navirati slike iz mojeg predivnog djetinjstva obilježenog snažnom figurom osobe koja mi je pomogla da se oslobodim i postanem ono što sam oduvijek htjela biti. O tom dalekom i veoma osobnom putovanju najbolje govori stih “Zato duboko u meni postoji mjesto koje nikad nitko neće pronaći. - izjavila je Anna Moor.
Autorica teksta i glazbe je Anna Moor, za aranžman, programiranje i produkciju zaslužan je Teo Golub (kids from the sky) a za mastering Marin Hraščanec iz Intek Musica. Dionice na trombonu odsvirao je Hrvoje Štefanić, a električnu gitaru Ivan Grobenski.
Spot u režiji Dinka Šimca (Beyond Pines Films) prikazuje isječke iz Anninog djetinjstva, te nas vodi kroz lokacije koje je nekad posjećivala sa svojim djedom. Uz pomoć 3-godišnje Judite koja je glumila malu Annu Moor u kombinaciji sa tehnologijom pomlađivanja, te uz pomoć Miroslava Harambaše koji je utjelovio djeda, spot nas vizualno vodi kroz topla sjećanja o djetinjstvu. Spot je izrađen u formatu slike 1x1 kako bi svaki kadar imao što manje “konteksta” u širini slike i usmjeravao pažnju na detalje, sitnice i trenutke, na način na koji ih pamtimo.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni