Vije-sti

AKC Attack predstavlja Off program II. u listopadu

AKC Attack predstavlja Off program II. u listopadu

AKC Attack i kolektiv Offcycles će u sklopu drugog izdanja svog koncertnog ciklusa Off program ugostiti legendarne američke desert rockere Fatso Jetson kojima će se na ovoj turneji pridužiti švedski stoner rockeri Greenleaf, uz podršku grčkih hevijanera Godsleep te riječkih psihodeličara Lost Lucid.

Nakon uspješno završenog prvog zatvaranja kruga, Off program je ostao iza nas. Zadovoljni i pročišćeni od invazivne i krajnje efikasne terapije riffom, poželjesmo mirovati neko vrijeme kako bi novostvorene unutarnje konstrukcije ojačale i stvorile temelje za daljnji razvoj priče.
Međutim, moćni Iblis ne želi ustuknuti ni pedalj, njegove oči fiksirane su na rub pustinje dok s vrha planine odjekuje njegov krik. On mora dalje. Mi mu se ne usuđujemo reći ne. 

Stoga Vam s velikim zadovoljstvom klub Attack predstavlja drugo izdanje Off Programa u kojem donosi nastup četiri benda!

Iz Attacka poručuju kako će 18.10. klubom zaprašinjati ni više ni manje nego rodonačelnici desert rock zvuka, ljudi koji su definirali žanr. Ravno iz kalifornijskog Palm Deserta, dolaze nam Fatso Jetson! Prvi puta nam u goste stižu braća Lalli, legendarni pustinjaci koji su utabali put poznatijim kolegama poput Kyussa i Queens of the stone agea, s kojima su dijelili agregate i lsd za vrijeme nastanka žanra početkom 90'-tih.

S njima nam u paketu donosimo i nabrijane Šveđane Greenleaf, koji promoviraju zadnji studijski uradak na kojem nastavljaju svirati melodični i hard rockom natopljen stoner rock. Ovi su momci zanat pekli u poznatim švedskim prvoborcima poput Lowrider, Dozer i Truckfighters.

Vrhunsku koncertnu večer garantiraju i grčki heavy rockeri Godsleep te domaći psihodelični space kadeti Lost Lucid iz Rijeke.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete rezervirati putem mejla do 1.9. po cijeni od 55 kn, dok će se nakon navedena datuma moći kupiti po cijeni od 65 kn na poznatim mjestima u Dirty old empire shopu i knjižari Rockmark. Na dan koncerta ulaz će iznositi 80,00 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni