Vije-sti

Achromatic Attic objavio video za novu pjesmu

Achromatic Attic objavio video za novu pjesmu "Dig It"

Achromatic Attic, alternative/garage rock bend iz Zagreba, predstavlja novu pjesmu i spot s nadolazećeg EP-a "Can You Dig It"

O samoj pjesmi Achromatic Attic kažu sljedeće: "Pjesma govori o lažnim i prijetvornim ljudima koji nas, kako god bilo, u životu okružuju. Spot je djelo talentiranog mladog umjetnika Roka Crnića. EP "Can You Dig It" će izaći tijekom listopada, a sadrži četiri pjesme. EP je sniman u našem kućnom studiju, a miks i master djelo su, kao i svih godina, našeg producenta Marka Mrakovčića."  

Achromatic Attic je alternative/garage rock bend iz Zagreba osnovan 2009., a u trenutnom sastavu svira od travnja 2010. godine. Bend čine Dino (vokal i ritam gitara), Matt (prateći vokal i bas), Mislav (solo gitara) te Domo (prateći vokal i bubnjevi). Tijekom posljednjih 6 godina bend je ostvario mnoge uspjehe i zapažene nastupe u električnom i akustičnom izdanju kako u zemlji tako i u inozemstvu. Izdvojit ćemo nastupe na Inmusic i SuperUho festivalima te otvaranje za Manu Chao. Do sada je bend objavio dva EP-a (Glassy Sweeper - 2013., Wondering Why - 2014.), a nadolazećim EP završit će se planirana trilogija. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni