Vije-sti

4. koncert MAGsezone 2020/2021 - Sara Šimetin (gitara) i Martin Andrijašević (gitara)

4. koncert MAGsezone 2020/2021 - Sara Šimetin (gitara) i Martin Andrijašević (gitara)

Koncertom mladog i perspektivnog gitarskog dua kojeg čine Sara Šimetin i Martin Andrijašević, u utorak 29. lipnja 2021. godine završava se jedanaesta MAGsezona 2020/2021, koncertna sezona u organizaciji Udruge mladih akademskih glazbenika (MAG).

Koncert će se održati u Gotičkoj dvorani Muzeja grada Splita s početkom u 19:00 sati, a duo će izvoditi djela skladatelja: A. Marcello/J. S. Bacha, I. Padoveca, S. Assada i M. Ravela.

Zbog ograničenog broja posjetitelja, sva mjesta za koncert su rezervirana, a sam koncerte će se prenositi on-line na Facebook stranici MAGsezone:

https://www.facebook.com/MAGsezonaSplit.

Navedeni koncert je posljednji koncert ovogodišnje MAGsezone čiji broj koncerata je zbog situacije s virusom COVID-19 bio manji od planiranih. Krajem kolovoza, od 25. kolovoza do 5. rujna 2021. godine održat će se 12. MAGfestival, a više informacija ćemo uskoro objaviti na web stranici MAGfestivala www.magfestivalsplit.com i na našim društvenim mrežama.

Organizator koncerta je Udruga mladih akademskih glazbenika (MAG), a suorganizator koncerta je Muzej grada Splita. Pokrovitelji MAGsezone je Grad Split.

 

Program:

1. Marcello/J. S. Bach: Concerto for Oboe and Strings in D minor

- Andante e spiccato

- Adagio

- Presto

 

Ivan Padovec: Concert variations on „The Carnival of Venice“ op. 62

 

Sergio Assad: Summer Garden suite

- Opening

- Summer garden

- Farewell

- The Friends

- Train of Thought

- First Encounter

 

Maurice Ravel: Pavane pour une infante défunte (arr. Emilio Pujol)

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni