Specijal

„Sve njezine tajne“ – jedan razgovor dovoljan je da vam sruši sve najvrjednije u životu

„Sve njezine tajne“ – jedan razgovor dovoljan je da vam sruši sve najvrjednije u životu

Vrlo često tuđe živote vidimo kao da su savršeni.

Pratimo društvene mreže raznih parova, obitelji, pojedinaca i odmah zaključujemo da je njihova svakodnevica puno zabavnija i ispunjena srećom, dok mi moramo prolaziti kroz razne probleme „preživljavajući“ svaki dan. Problem je u tome što zaboravljamo da je ono što vidimo na društvenim mrežama uglavnom ono što drugi žele da mislimo i vidimo. Točno oko toga se razvija priča između dviju protagonistica, Agathe i Meghan. Samo jedan razgovor između njih promjeni im živote te u konačnici požele da se nikad nije dogodio.

Agatha je trudna i radi u dućanu. Uglavnom je sama i vrijeme provodi pitajući se hoće li joj otac nerođenog djeteta ikada uzvratiti pozive. Ona se tome neprestano nada iako su imali veliku svađu prije njegova zadnjeg odlaska na poslovni put koji traje pola godine. Najsretnija je kada joj u dućan dođe Meghan. Agatha zna sve o Meghan jer je njen život savršen. Ima dvoje djece, puno novaca, prekrasnog muža i svakog petka pije kave s drugim majkama. Iako su im životi potpuno različiti i dolaze iz potpuno različitih sredina, Agatha je sigurna da će ona i Meghan postati jednog dana najbolje prijateljice. Sve što je potrebno jest da joj nekako privuče pažnju.

Meghan ima kompleksan život i piše blog o majčinstvu, a Agatha zna jako puno o njoj. Zna njen tjedni raspored, imena njene djece i njenog muža, kada mora po djecu u školu, pa čak i što svaka od njenih prijateljica pije petkom kada se nalaze. Međutim, ne zna da joj je život počeo biti težak, puno se svađa s mužem. No, nada se da će sve proći kada se treće dijete rodi.

Njih dvije imaju jednu zajedničku stvar u konačnici. Obje su trudne i Agatha to svakako želi iskoristiti ne bi li se zbližila s Meghan. Kroz razgovor koji pokreće Agatha, Meghan pokazuje oklijevanje, međutim, na vidjelo ipak izađu neke tajne koje će im promijeniti živote. Poželjet će da se razgovor nikada nije dogodio.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni