Specijal

Novo desetljeće Ferragosto JAM-a – jači je nego ikad!

Novo desetljeće Ferragosto JAM-a – jači je nego ikad!

Svatko tko je ikada bio na Ferragosto JAM-u teško može opisati doživljaj. Radi se o uistinu posebnom festivalu koji okuplja ekipu iz raznih dijelova Hrvatske i okolice na malom jezeru u blizini Orahovice koje tih nekoliko dana postaje poprište velike zabave, događaja i anegdota koji se prepričavaju godinama nakon.

Već je prošle godine bilo jasno kako je Ferragosto od malog okupljanja skupine prijatelja prerastao u jedan od najzanimljivih festivalskih programa koji na nekoliko dana na jednom mjestu okupi cijelu regionalnu glazbenu scenu. Vjerojatno ne postoji domaći glazbenik koji nije svirao na Ferragostu, bez obzira na žanrovsku opredjeljenost, a raznovrsnost glazbene ponude, spajanje naizgled nespojivog nailazi na veliko odobravanje publike.

 

 

Ove će se godine program odvijati na čak četiri pozornice od kojih je najveća Addiko Piknik Stage. Ljubitelji akustične svirke svoj će raj pronaći na Ištekanom “Jagermaister” stageu dok će najveći partijaneri uz jutarnju kavicu uživati na #dobrojutro “Red Bull” Stageu. Tu je Tihi “Crolive” stage za sve ljubitelje silent partyja.

 

 

Glavna će pozornica ugostiti imena poput Josipe Lisac, Partibrejkersa, Urbana, Vojka V, Nipplepeople, Brkova, Nereda i Stoke, Letu Štuke, Krankšvester i mnogo, mnogo drugih fantastičnih izvođača. Festival otvara veliki 90’s dance party uz I. Bee, Mineu i Ellu te tradicionalni Dance Hard party DJ-a Kneže.

Program od jutra do sutra, glazba i zabava s ukupno četiri festivalska dana čekaju vas od 1. do 4. kolovoza u Orahovici!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni