Specijal

Nastupi koje nikako ne smijete propustiti na Danima piva Karlovac!

Nastupi koje nikako ne smijete propustiti na Danima piva Karlovac!

Dani piva Karlovac ove godine doživljavaju pravu glazbenu revoluciju! Program će se odvijati od 30. kolovoza do 3. rujna na nekoliko lokacija u gradu, a mnogobrojni glazbenici koji su potvrdili svoj veliki nastup na ovom događaju obećavaju da će svatko pronaći nešto za svoj ukus. U moru zanimljivosti koje se nude, izdvojili su nekoliko nastupa koje nikako ne biste smjeli propustiti.

Rezerve

Ovi momci hrabro otvaraju festivalski program u petak, 30. kolovoza, na glavnoj pozornici od 19:30. Njihova zabavna fuzija najboljeg od domaćeg rocka i popa izvrsno je zagrijavanje za ono što slijedi.

 

Mašinko

Jedan od najluđih i najboljih domaćih punk rock sastava na glavnu pozornicu stiže u subotu, 31. kolovoza od 17:45. Rijetko nastupaju zbog čega su njihovi fanovi željni žestine i energije koja je garancija dobrog provoda. Bit će opasno.

 

M.O.R.T.

Nakon Mašinka u subotu na glavnu pozornicu stižu još veći glazbeni luđaci. I to oni iz Sinja. Uz grupu M.O.R.T. sigurno ćete se dobro naskakati jer oni ništa ne prepuštaju slučaju, oni se prepuštaju trenutku.

 

High5

Nakon ludnice na glavnoj pozornici, u subotu nastavite put Drito pozornice na kojoj nastupaju High5. Riđi i Žugi uistinu vole svoje pare, a zarade ih uvijek praveći kaos na koncertima koji se prepričavaju još dugo, dugo vremena.

 

Vojko V

Vojko je ovog ljeta obišao cijelu regiju, uzduž i poprijeko. Nema tog festivala na kojem nije bio headliner, nema tog grada u kojem nije svirao. No, izgleda da u Karlovcu još uvijek nije. Zasigurno priprema nešto posebno za premijerni nastup u ovom gradu, a za bolje raspoloženje možda popije koju pivu umjesto boce Jacka. Ne zaboravite prebrojati koliko je sklekova ovaj put uspio DJ Vrh napraviti.

 

Jonathan

Najbolji lijek za nedjeljni mamurluk bit će grupa Jonathan koja se na glavnu pozornicu tog dana penje u 17:45. Kult štovanja ovog benda veoma je specifičan, a ako već niste dio njega, nakon karlovačkog nastupa zasigurno ćete postati.

 

Edo Maajka

Nakon uzleta uz Jonathane, bit ćete spremni za nastup Ede Maajke na Drito pozornici od 19:30. Regionalni kralj hip hopa protrest će vas najvećim hitovima, ali i pjesmama s fantastičnog najnovijeg albuma "Put u plus".

 

Svemirko

Ljubav svakog hipstera i onih koji će to postati je bend Svemirko. Zato se u ponedjeljak, 2. rujna uputite do glavne pozornice od 20:15 kada njihovi sintesajzeri prorade na pozornici. Nakon tog nastupa bit će vam jasno je li itko ikad stao u Karlovcu jer na pozornicu staje Kawasaki 3P.

 

Porto Morto

U utorak zadnje atome snage potrošite na zanimljivu pojavu domaće glazbene scene, grupu Porto Morto te tako kvalitetno završite ludi i nezaboravan provod na Danima piva Karlovac.