Specijal

Kako je nastala...

Kako je nastala... "Nadrkano hodanje" (Sajsi MC)

"Izlazim sa žurke u stilu - nestala vam struja." - ne znamo u kakvom će stilu Sajsi MC sići s bine Ferragosto JAM-a, ali smo saznali kako je nastao jedan od njenih najvećih hitova, "Nadrkano hodanje".

Možda ponekad i nadrkana, izaziva kontroverze pojavljivajući se pred raznim vrstama publike u regiji, surađujući s glazbenicima različitih žanrova, no kako ona sama smatra, njoj je mjesto svugdje. Je li joj mjesto i na Ferragosto JAM-u saznat ćemo u subotu, 5. kolovoza.

Za nas troje, ta pjesma je ultimativni prikaz naše bleje; refren sam napisala u nekoj nadrealnoj situaciji dok sam stvarno hodala po bačenim limenkama Red Bulla i to mi je bila inspiracija da konstruiram paralelnu stvarnost. Što moja neka paralelna ja radi u drugoj dimenziji, ona se zabavlja i dominira, dok ja u parku bauljam s ekipom.

Strofe su kasnije samo zakačene, s ciljem da otvorim što više pitanja, a ne dam ni jedan odgovor. Ubacila sam sva zanimljiva zapažanja iz tog perioda.

I onda je DJ B.k.o. došao s fenomenalnim bitom i sve se uklopilo na keca. Naravno, nismo mogli znati da će baš ispasti toliki hit, jer je naš favorit s tog EP-a bila „Pokvarenica“, pa smo više bili fokusirani na tu pjesmu.

„Nadrkano hodanje“ je nekako sama napravila svoj put ka vrhu. Kada već govorimo o toj pjesmi, moram spomenuti Elenu Nikolaevnu koja je bila stilistica za taj spot i Studio 13 tj. Stefan Momirov koji je zaslužan za realizaciju spota.