Nag-radne

Osvoji upad na Zagreb Calling - podjeljeno

Osvoji upad na Zagreb Calling - podjeljeno

Na Sound Reportu možete osvojiti upade za Zagreb Calling, koji će se održati na zagrebačkoj Šalati 22. i 23. lipnja, a ugostiti će Johna Newmana i Simply Red.

Upade su osvojile:
1. dan: Verica Jelčić i Nataša Ivančević
2. dan: Jasna Barbarić i Nikolina Stanković

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je:
1.  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste
2.  ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja
"ZGC 1" ukoliko želite kartu za prvi dan, uz vaše puno ime i prezime
"ZGC 2" ukoliko želite kartu za drugi danuz vaše puno ime i prezime
3. podjelite ovaj članak javno na svom Facebook zidu. 
Nagradna traje do nedjelje, 19. lipnja u 19 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike koji će osvojiti jednodnevne upade i javiti im.

*NAPOMENA: Pažljivo čitajte i odigrajte nagradnu točno po uputstvima inače vas nećemo izvući. Možete se javiti za oba dana, ali kartu možete osvojiti samo za jedan. Dvoje različitih natjecatelja osvojiti će po jedan upad za prvi dan, i isto tako za drug dan.

Dvanaest dana uoči novog izdanja Zagreb Calling festivala poznata je službena satnice obje večeri na Šalati.
U srijedu, 22. lipnja vrata stadiona Šalata otvorit će se 19:00. Program će svojim nastupom od 19:15 otvoriti Natali Dizdar. Druga se na scenu, u 20:30, penje grupa Jinx, dok je nastup headlinera, britanskih soul pop legendi Simply Red planiran točno u 22:00.

U četvrtak je planiran istovjetan terminski raspored izvođača. Vrata stadiona otvorit će se u 19:00. Prvi nastupaju Quasarr u 19:15, Elemental su na rasporedu od 20:30, a nova velika otočka zvijezda John Newman sa svojim će sastavom izaći na stage u 22:00.

Zagreb Calling festival vraća se u 2016. još veći i jači. Najomiljeniji zagrebački otvoreni koncertni prostor – ŠRC Šalata – dodat će popisu svojih uglednih gostiju (Slash, Massive Attack, Manu Chao, Billy Idol, Faithless…) nekoliko ogromnih imena svjetske i regionalne glazbene scene, od kojih će neki po prvi put nastupiti u Zagrebu.

Simply Red dosad su Hrvatsku posjećivali dva puta (oba puta su bili u Puli), a ovo im je prvi dolazak u Zagreb. Na pitanje što spremaju Mick Hucknall je odgovorio:"Svirat ćemo širok raspon pjesama in kompletne karijere. Volimo zabavljati i ljudi sigurno neće biti razočarani!". Na Šalati će popularni Britanci odsvirati pun koncertni set (ne skraćeni festivalski) i već letimičan pogled na aktualne popise izvođenih pjesama otkriva samo najveće hitove iz njihove prebogate karijere: "Say You Love Me", "Stars", "Money’s Too Tight (To Mention)", "Fairground", "Something’s Got Me Started", "If You Don’t Know Me By Now"…

I headliner drugog dana, nova soul zvijezda, John Newman izvest će, tijekom svoj punog koncertnog nastupe, najpoznatije pjesme, kako sa svojih albuma tako i one u kojima vokalom gostovao drugim glazbenicima: "Blame", "Not Giving In", "Love Me Again", "Cheating", "Tiring Game" i mnoge druge.

Dnevne ulaznice za prvi dan / Srijeda, 22. lipnja
Parter: 260 kn u pretprodaji, 280 kn na dan koncerta
Tribina: 290 kn u pretprodaji, 310 kn na dan koncerta
Fan Pit: 299 kn u preprodaji, 320 kn na dan koncerta
VIP: 349 kn
Dnevne ulaznice za drugi dan / Četvrtak, 23. lipnja
Parter: 170 kn u pretprodaji, 190 kn na dan koncerta
Tribina: 230 kn u pretprodaji, 250 kn na dan koncerta
Fan Pit: 250 kn u pretprodaji, 270 kn na dan koncerta
VIP: 299 kn

Službena prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
Dancing Bear Zagreb, Gundulićeva 7
Dancing Bear Split, Dioklecianova 6
Dancing Bear Osijek, Trg Ante Starčevića, pothodnik
Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni