Nag-radne

Osvoji upad na Reflektor festival-podjeljeno

Osvoji upad na Reflektor festival-podjeljeno

Reflektor, novi zagrebački boutique festival, održat će se 3. i 4. lipnja na platou Tuškanac, a ugostiti će brojna regionalna i strana imena indie rock scene. U suradnji s organizatorima, Yem kolektivom i Tvornicom kulture, dogovorili smo neke upade za podijeliti, a kako do njih saznajte u nastavku.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Reflektor NI" uz vaše puno ime i prezime, te podjelite ovaj članak javno na svom Facebook zidu. Nagradna traje do utorka, 31. svibnja u 12 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dvoje pobjednika koji će osvojiti po dva dvodnevna upada i javiti im.

Upade su osvojile Ana Zagorc i Lana Sertić.

U petak, 3. lipnja, nastupit će dvije sjajne kantautorice, Anna Calvi i Lovely QuincesSide Project te slovenski Koala Voice. Subotnji line up sačinjavaju britanski alter rock duo Blood Red Shoes, beogradski Straight Mickey And The Boyz, irski Girl Names i riječki Jonathan.

Sajam ručno rađenih bicikala, njihovo farbanje i uređivanje, sajam knjiga te specijalno izdanje uglednog strip festivala Crtani romani šou dio su besplatnih dnevnih događanja koja će se odvijati u sklopu Reflektor festivala na zagrebačkom platou Tuškanac 3. i 4. lipnja.

Više o samom festivalu saznajte ovdje

ULAZNICE
U prodaji su dnevne i festivalske ulaznice.
Dnevne za 3. lipnja u pretprodaji iznose 110 kn, a na dan koncerta 130 kn.
Dnevne za 4. lipnja u pretprodaji iznose 60 kn, a na dan koncerta 80 kn.
Festivalske ulaznice (za oba dana) u pretprodaji iznose 140 kn, a na dan koncerta 160 kn.

SLUŽBENA PRODAJNA MJESTA:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Prodajna mjesta Entria I online www.entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni