Nag-radne

Osvoji ulaznice za koncert Nene Belana i Fiumensa u Domu sportova - podijeljeno

Osvoji ulaznice za koncert Nene Belana i Fiumensa u Domu sportova - podijeljeno

U suradnji s Dallas Recordsom, dijelimo 2x2 upada na koncert Nene Belana i njegovih Fiumensa.

Da biste sudjelovali u nagradnoj, potrebno je: "lajkati" Sound Report na Facebooku ukoliko niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Neno Belan nagradna" uz vaše puno ime i prezime te javno podijeliti ovaj članak na vašem Facebook zidu.. Nagradna traje do četvrtka, 25.veljače, u 20 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike i javiti im. Sretno!

Morana Reljić i Maja Martić osvojile su upade!

Neno Belan će sa svojim Fiumensima na koncertu ''Ljubav i moda", 27. veljače, u zagrebačkom Domu sportova, proslaviti tri obljetnice - 30 godina svoje karijere, 30 godina od svog prvog albuma u karijeri ''Ljubav i moda'' i 30 godina od svog prvog koncerta u legendarnom Kulušiću s Đavolima koji je zajedno s izlaskom tog albuma označio i početak Belanove profesionalne glazbene karijere koja traje i danas.

Koncert će biti podijeljen u tri dijela. Prvi donosi izvedbu cijelog albuma "Ljubav i Moda" i to na originalnim instrumentima na kojima je album i snimljen, kako bi se i time ponovno oživio zvuk koji su pjesme s tog albuma imale u vrijeme kada su i nastale. Nakon toga, slijedi akustični dio koncerta, kada će se Belanu i Fiumensima na sceni pridružiti Mediteranski orkestar koji će i ovoga puta na sceni brojati 17 članova - uključujući i klapu.

Treći dio koncerta donosi električnu svirku, šetnju kroz najveće hitove Belana i Fiumensa uz tri glazbene gošće: Josipu Lisac, Zoricu Kondžu i Maju Posavec. Cijeli koncert pratit će i nostalgične videoprojekcije te posebna scenografija koja će nas vratiti u vrijeme pedesetih i šezdesetih godina, a koje su i bile inspiracija za prvi album Đavola, "Ljubav i moda".

Kako se koncert bliži, a interes za njim je sve veći, pozivamo sve da na vrijeme kupe svoje ulaznice. Cijena u pretprodaji je 95 kn, a na dan koncert 110 kn. Kupiti ih možete u sustavu Eventima, u Dallas Music Shopu u Rijeci i u Dirty Old Shopu.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni