Nag-radne

My Baby u Tvornici - osvoji upad! NAGRADNA ZAVRŠILA

My Baby u Tvornici - osvoji upad! NAGRADNA ZAVRŠILA

Nova belgijska glazbena atrakcija My Baby stiže u Tvornici kulture u nedjelju 29. studenog, podrška će im biti varaždinski Jam Ritual, a mi vam u suradnji s Tvornicom kulture dijelimo 2x1 ulaznicu.

Da bi ste sudjelovali u nagradnoj igri morate odvojiti dvije minute svog vremena i napraviti sljedeće:  "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko već niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "My Baby", uz svoje puno ime i prezime, te podjeliti ovaj članak na svome facebook zidu.

Nagradna traje do subote, 28.11., do 20 sati, nakon čega ćemo nasumce odabrati dvoje pobjednika te ih obavijestiti naknadno. Pazite da se držite smjernica za nagradnu.

Upad su osvojili: Anamarija Bevandić i Bernard Vuković.

Bend MY BABY mješavina je nizozemske i novozelandske krvi, rođen iz ljubavi prema fingerpickin’ gitarama, voodoou, funku, gospelu i južnjačkom močvarnom bluesu. Progovaraju kroz repetitivne ritmove, puno slide gitare i sanjive vokale, spajajući tradicionalno i moderno u impresivan live nastup.

Grupu čine Daniel Johnston, Joost van Dyck i Cato van Dyck, a oformili su je prije nekoliko godina. Prvo izdanje, “MY BABY Loves Voodoo”, objavljeno je 2013. godine, a ozbiljnija internacionalna karijera lansirana je nastupom na Eurosonic Noordeslag Festivalu u Nizozemskoj, u siječnju 2014. godine. Tijekom te iste godine bend je proputovao cijeli svijet nastupajući od Japana i Novog Zelanda do SADa i, naravno, cijele Europe.

Usljedilo je drugo izdanje, “Shamanaid”, objavljeno u ožujku ove godine nakon čega je grupi stiglo još jedno veliko priznanje – britanska turneja s kultnim Seasick Steveom tijekom travnja.

Dan nakon Tvornice kulture ovaj izvanredan bend nastupit će u riječkom OKC Palach.

Ulaznice:
Ulaznice u pretprodaji iznose 25, a na dan koncerta 35 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni