Nag-radne

Dijelimo upade za otvorenje kluba Fuks - podjeljeno

Dijelimo upade za otvorenje kluba Fuks - podjeljeno

U subotu 30.travnja, koncertom Picksiebner i Belfast Fooda, otvara se novi zagrebački klub Fuks u prostoru bivšeg Željezničara, a na Sound Reportu možete osvojiti 2 x 2 upada za događanje.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "Fuks NI" uz vaše puno ime i prezime te podjelite ovaj članak na vašem Facebook zidu. Nagradna traje do petka, 29. travnja, u 15 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dva pobjednika koji će osvojiti po jedan upad i javiti im.

Lucija Savić i Anamarija Barkovič osvojile su upade.

30. travnja, Zagreb očekuje rock veselica povodom otvorenja prostora Fuks u ex Željezničaru koji redizajniran i tehnički vrhunski opremljen ulazi na rock live scenu u Zagrebu.

Tom će prigodom zasvirati najveselija ekipa u Zagrebu - Picksiebneri - zajedno sa svojim prijateljima iz Dubrovnika, Gruhacima. Dva benda koja su već prošle godine napravila pravi rock tulum ponovno će zagrebačkoj publici prirediti rock večer za pamćenje.

Belfast Food su se profilirali kao jedna od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija čiji nastupi, spadaju u zabave koje se ne propuštaju pa će tako zajedno sa Picksisbnerima u veselom tonu otvoriti novi koncertni prostor Fuks. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni