Vije-sti

Zgrabi najpovoljnije ulaznice za 9. Mostar Summer Fest

Zgrabi najpovoljnije ulaznice za 9. Mostar Summer Fest

Mostar Summer Fest i ovog ljeta donosi najotkačenije plesanje i pjevanje iz sveg glasa pod otvorenim nebom u Mostaru. Rezerviraj datume 2., 3. i 4.9. jer te očekuje nezaboravna ljetna zabava.

Ove godine Mostar Summer Fest ti je još bliže, pridruži se ovom vrhunskom provodu u samom centru grada, na terenu SC Kantarevac. Line-up festivala čine dobro poznata lica i glasovi koje ne smiješ propustiti: Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila i Josip Palameta.

Festivalske ulaznice po cijeni od 35 KM već su u prodaji, a od danas su dostupne i jednodnevne ulaznice po cijeni od 20 KM. Podsjećamo kako na dane festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, a cijena jednodnevnih ulaznica će biti 25 KM.

 

Zgrabi svoju festivalsku ulaznicu kao najpovoljniju opciju i uštedi 30%!

Ulaznice se mogu kupiti online preko sustava kupikartu.ba ili direktno na info pultu Mepas Malla u Mostaru. Festivalska ulaznica vrijedi za petak 3.9. i subotu 4.9. dok je u četvrtak 2.9. prvi dan festivala ulaz slobodan za sve.

Pored odličnog glazbenog programa organizatori su se pobrinuli da te i ove godine na Mostar Summer Festu čeka nezaobilazna Chill out zona s zanimljivim kornerima i ostalim interaktivnim sadržajem.

Za više informacija pratite službenu stranicu festa www.mostarsummerfest.com ili Facebook i Instagram kanale.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni