Vije-sti

Žestoki metal u sisačkom Skwhatu

Žestoki metal u sisačkom Skwhatu

U sklopu programa Milo Željezo koji se već godima održava u klubu Skwhat u Sisku, u petak 23.6. nastupiti će žestoki metal bendovi - kanadski Beyond Creation i švicarski Virvum.

Beyond Creation djeluje od 2005. godine u Montrealu, Kanada. Prema nadasve kompleksnoj terminologiji metala klasificiraju se kao "Progressive Death Metal", ali njima je samo bitno da se dere žestoko. Do sada su izdali dva vrlo prepoznatljiva albuma "The Aura" i "Earthborn Evolution", odradili brojne koncerte po gotovo cijelom svijetu, a aktivni mladići svoj će rad napokon predstaviti i pred hrvatskom publikom. Ovaj bend je pravi užitak za svakog ljubitelja milog željeznog zvuka, ali i za one koji još ne znaju da to jesu. Nemojte propustiti, jer inače nećete imati što prepričavati unucima.

Iz zemlje čokolade i satova u SKWHAT dolazi i Virvum; friška delicija u svijetu technical deatha koja će vas svojim u sekundu točnim progresivnim ritmovima zagrijati do usijanja. Dečki promoviraju svoj uistinu odličan debi album "Illuminance" te će svojim soničnim solažama i zidom melodike pred sisačkom publikom dokazati da su "the next big thing" u svijetu ekstremnog metala.

Nakon nastupa bandova, partijana se nastavlja uz DJ duo: "Čelična Vesla" koji kao vrsni poznavatelji vikend mračnjaštva puštaju sve od Animals as leaders do Živog blata.  

Cijena karata je 85 kuna u pretprodaji, 120 na ulazu.
Karte se mogu kupiti u Sisku u cafe baru Voodoo te u klubu mladih Skwhat.
Za zainteresirane izvan Siska primamo se rezervacije na e-mail info@skwhat.com i na broj 098-651 548.
Ovim putem platit ćete ulaznicu kao u pretprodaji, a potrebno je samo poslati svoje ime, prezime i broj karata za rezervaciju.

Ovaj događaj održava se u sklopu projekta Sisak Urban Music, program Milo Željezo kojeg financira Grad Sisak.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni