Vije-sti

Zdravko Čolić oduševio publiku u prepunoj zagrebačkoj Areni

Zdravko Čolić oduševio publiku u prepunoj zagrebačkoj Areni

Zdravko Čolić koncertom u prepunoj Areni Zagreb potvrdio je još jednom status miljenika publike i najveće regionalne zvijezde.

Tri godine nakon posljednjeg koncerta na istome mjestu, dogodila se Čolićeva magija i večer za pamćenje!

Neprikosnoveni kralj romantike držao je dvoranu na nogama kroz čitav koncert, starim i novim pjesmama svoju publiku poveo je na putovanje kroz sve zajedničke godine.

Od „Esme“, „Ti si mi u krvi“, „Glavo luda“, „Mala“, „Kao moja mati“ do „Kuća puna naroda“ ili „Ono malo sreće“, nizali su se hitovi i balade više od tri sata.

Čolićevi koncerti poznati su po njegovom upečatljivom glasu, zaraznoj energiji i emociji koju razmjenjuje sa svojom publikom, a ona ga je kroz cijelu večer pratila pjevanjem i plesom uz erupcije oduševljenja. Dizajn zvuka radio je britanski producent John Barton, koji je ranije surađivao sa Čolićem  i čije su mu pjesme dobro znane. Barton iza sebe ima veliko iskustvo svjetskih produkcija, preko 15.000 koncerata, a između ostalih, radio je na nastupima Lise Stansfield, Chrisa Reae, benda The Prodigy...

Čolić je u Zagrebu nastupio u sklopu turneje „Ono malo sreće“, no sada sa sigurnošću možemo reći da je ovo bila večer puna ogromne sreće, a publika ni nakon kraja koncerta nije skidala osmijeh s lica.