Vije-sti

Zbog velikog interesa koncert grupe Mangroove seli se u veliki pogon Tvornice kulture

Zbog velikog interesa koncert grupe Mangroove seli se u veliki pogon Tvornice kulture

Sprema se koncertna promocija jednog od najboljih albuma 2018.

S obzirom na to da je kapacitet malog pogona rasprodan te zbog velikog interesa za koncertnu promociju albuma "Srce" grupe Mangroove, odlučili smo koncert prebaciti u veliki pogon Tvornice kulture, kako nitko ne bi ostao bez prilike nakon dugo vremena čuti Mangroove uživo u Zagrebu. Stoga smo danas pustili dodatni kontingent ulaznica u prodaju, pa preporučujemo svima da što prije osiguraju svoje mjesto u Tvornici nadolazećeg četvrtka, 28. veljače. S obzirom na to da se promocija seli na veliku pozornicu bit će više prostora za promociju albuma koji je prošli tjedan nominiran za glazbenu nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma klupske glazbe.

Osim ranije najavljenih gostiju, after party koncerta uveličat će DJ i producent Yakka, koji je zaslužan za remix hitoidne numere "Sanjala sam ljubav". No da se prisjetimo tko će se sve naći na pozornici velike Tvornice - bit će to redom - Mirela Priselac Remi s kojom su snimili duet u pjesmi "Ljubavi ni za lijek", zatim zbor Čipkice koje će uz Željku obogatiti zvučnu sliku na nekoliko pjesama te velika brass sekcija - saksofonisti Mak Murtić i Mario Bočić, trubač Danijel Hršak te trombonisti Miron Hauser i Luka Žužić.

Perjanice hrvatskog neo soul/popa popeti će se na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture u četvrtak 28. veljače te predstaviti novi album. Ulaznice po cijeni od 40 kuna nabavite u Tvornici kulture, na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima do 27. veljače, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni