Vije-sti

Zagrebačka indie grupa Orvel dolazi u KSET promovirati novi album

Zagrebačka indie grupa Orvel dolazi u KSET promovirati novi album

U četvrtak, 2. svibnja zagrebačka indie grupa Orvel dolazi u KSET promovirati novi album "DIV", a kao podršku dovode mladi bend Hana ne zna da se šali.

Nastavak priče je njihov drugi album "DIV" koji je, za razliku od prvijenca nastalog snalaženjem s raznoraznim spravama, ritam mašinama, bubnjarima i uz pomoć prijatelja, nastao kao produkt cjelovitog benda u kojem svatko svira svoj instrument. Album donosi deset novih pjesama od kojih je osam pjevajućih i dva instrumentala, a neke od njih ste već imali prilike čuti u obliku singlova i video spotova u vlastitoj produkciji.

Sam naziv albuma ironičan je naziv za prostor i studio od nekoliko kvadrata u kojem je nastao Orvelov prvi album te istovremeno njihova kratica za "Divno i Veliko" i "Dosta isti versova", obje od kojih su u srcu ovog DIV-a. Također, tumače ga kao i metaforičku planinu koju predstavlja drugi album svakog benda, a kojom se grupa ljudi različitih glazbenih ukusa i ideja treba popeti kako bi se skupili kao jedan bend.

Promocijom albuma sa svim prijateljima i suradnicima koji su im na bilo koji način pomogli u stvaranju istog, Orvel će proslaviti taj uspjeh u dragom im KSET-u te vas pozivaju da im se pridružite u slavlju!

Hana ne zna da se šali mladi je indie rock bend također iz Zagreba. Melodijski su pitki, ritmički energični, lirski britki i vokalno nezgrapni. Srčana grupa za koju ćete sigurno još čuti.

Karte u pretprodaji se mogu kupiti po cijeni od 25 kn u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta biti 35 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni