Vije-sti

Zabranjeno pušenje vraća se u Sax!

Zabranjeno pušenje vraća se u Sax!

Nakon skoro godinu dana i rasprodanog koncerta u travnju prošle godine, legende sarajevske rock scene ponovno dolaze u kultni zagrebački klub.

Jedan od najvećih r'n'r bendova na ovim prostorima, legendarna sarajevska grupa Zabranjeno pušenje održat će ekskluzivni koncert u intimnom prostoru kluba Sax!, licem u lice s njihovom rajom:

"Dragi suborci, rodbino i prijatelji, sve vas pozivam 4.3. u 22 sata u klub Sax!, najveći mali klub na svijetu, na nezaboravni koncert spomenika kulturne baštine Bosne i Hercegovine, grupe Zabranjeno pušenje! Dođite i saznajte zašto smo ponosni što ste bili naši suvremenici. Sve vas voli i iskreno pozdravlja voditelj i humorista, Sejo Sexon!" – izjavio je Sejo Sexon uoči koncerta.

Grupa Zabranjeno pušenje u Sax! dolazi nakon rasprodanog prošlogodišnjeg koncerta, mnogobrojnih rasprodanih stadiona i dvorana kako bi okrunili punoljetnost kluba u centru Zagreba.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta iznositi će 90 kuna.

Broj ulaznica je ograničen, a svoj primjerak možete kupiti isključivo na blagajni kluba Sax!, svakim radnim danom kluba od 20 sati.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni