Vije-sti

Wizard Of Stone Mountain i The Canyon Observer donose riff u Attack

Wizard Of Stone Mountain i The Canyon Observer donose riff u Attack

Offcycles kolektiv u suradnji sa AKC Attack-om 15.12.2016., u Pierottijevu 11 dovodi dva odlična benda. Nakon dugo vremena u Zagreb nam opet dolaze majstori monolitnih rifova i magične repeticije – Wizard Of Stone Mountain i The Canyon Observer, lutajuće čudovište koje obitava u mračnim močvarama slovenskih dolina, jede mulj i izdiše pomračeni post metal.

„Ponovo smo uspjeli probuditi Moćnog Iblisa. Ustao je iz blata i katrana dok smo uz granice njegova obitavališta palili obredne vatre u nadi da će nam dati smjernice za nastavak pomaknutog kruga. Kao i uvijek do sada, Moćni Iblis uslišao je naše nade i naložio novu svetkovinu riffa. Njegov krik koji lomi planine i rastvara rasjede dozvao je podanike sa juga i sjevera koji će za njegovu slavu hodočastiti ka hramu i pokloniti se najvećem od svih zemljanih bogova.“ - najavljuje organizator.

WIZARD OF STONE MOUNTAIN su, kako sami sebe opisuju, naduvanci na spidu koji su bili aktivni 2004. godine koja je za bend očito bila vrlo turbulentna. Naime, te iste godine uspjeli su se okupiti, snimiti demo, odsvirati jedan koncert i raspasti se ubrzo nakon toga. Pet godina kasnije, Čarobnjak se opet budi i kreće u novu eru djelovanja u kojoj sve do danas ostaju aktivni. Od momaka iz Splita može se očekivati beskompromisni stoner zvuk s ciljem da hipnotizira i samelje. Live iskustvo koje Wizard Of Stone Mountain je razoružavajuće, stoga pripremite se na pravo stonersko razvaljenje.

https://www.facebook.com/wizard-of- stone-mountain- 113836788631402/?ref=ts&fref=ts

https://wizardofstonemountain.bandcamp.com

THE CANYON OBSERVER je petorka iz Ljubljane koja je svoj zvuk provela fantastičnu metamorfozu od psihodeličnog sludgea do pomaknutog i pomračenog post/black metala. Njihov hipnotički mistični kaos smo odmah zavoljeli, a preobražaj koji su doživjeli izdanjem zadnjeg albuma FVCK potvrda je kontinuiranog, kvalitativnog rasta benda koji odbija zapeti ureciklaži već stoput doživljenog. U Zagreb se vraćaju u AKC Attack nakon dosta vremena i nastupa u Tvornici kulture i na InMusic festivalu, a na Off Programu će izvoditi pjesme iz svih faza svog stvaralštva. Dakako, biti će i krvi jer suspenzije su također dio njihova nastupa!

https://www.facebook.com/TheCanyonObserver

https://kaparecords.bandcamp.com/album/fvck

Ulaz: 20.00 h

Wizard Of Stone Monutain 21:00 – 22:00

The Canyon Observer 22:15 – 23:15

Kraj: 00.00

Ulaznice po cijeni od 25 kn će se moći kupiti na samom ulazu kluba.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni