Vije-sti

Whitesnake u lipnju objavljuju novo izdanje

Whitesnake u lipnju objavljuju novo izdanje "The Rock Album"

Rock legende Whitesnake najavili su izlazak novog izdanja nazvanog "The Rock Album", a usput predstavljaju i dosad nikada objavljenu pjesmu "Always The Same" snimljenu prošle godine tijekom rada na posljednjem, 13. studijskom albumu "Flesh & Blood".

"The Rock Album" njihova je nova kolekcija na kojoj će se naći 16 nanovo miksanih i masteriranih verzija njihovih najvećih rock hitova iz pozamašne i dragocjene multi-platinaste karijere

Riječ je o prvom naslovu iz serije izdanja "Red, White and Blues Trilogy" - nove kolekcije organizirane prema glazbenim temama, koja će obuhvatiti preko tri desetljeća karijere kroz pjesme originalno objavljene na šest studijskih albuma u razdoblju od 1984. i 2011. Crvena će sadržavati ljubavne pjesme, bijela predstavlja spomenuti, "The Rock Album", dok će plavu činiti "The Blues Album".

Službeni izlazak nadolazećeg izdanja "The Rock Album", koji će se osim na dvostrukom bijelom vinilu, naći i u CD formatu, zakazan je za 19. lipnja ove godine. Također će se naći i na digitalnim i streaming servisima!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni