Vije-sti

Virtualna šetnja aktualnim slikarskim i glazbenim radovima Vedrana Ružića

Virtualna šetnja aktualnim slikarskim i glazbenim radovima Vedrana Ružića

Vedran Ružić, jazz glazbenik i likovni umjetnik odlučio je po prvi puta virutalno predstaviti svoju aktualnu seriju radova s temom izolacije, kao i par glazbenih crtica.

Live streaming putem njegove Facebook stranice (https://www.facebook.com/ruzic.vedran) održati će se u četvrtak 23. travnja s početkom u 19 sati.

Posljednje zrake sunca Ružić će loviti na pozornici svog idiličnog ateljea poznatog kao „Villa Starina“ u selu Zvoneća u zaleđu Opatije, a kroz live streaming voditi će nas Vedranov brat Zvjezdan.

- U live streamu vidjeti ćete presjek na temu izolacije stvaranja - navodi Vedran i nastavlja:  Tako su se tu našli radovi kućnih formata od odbačenih materijala kao i onih spremljenih za 'crne dane' kao što su intervencije unutar ateliera, izrezbareni prozor, slike od otpadnim komadima polica iz kuhinje, kontrabass za elementom bodljikave žice, stare plahte kao podloga za slikanje, betonski blokovi u formi barijere suživota sa društvom. Publici ću prikazati 15-tak radova nastalih u susret i tijekom trenutne izolacijske situacije u kojoj sam našao inspiraciju kako za vizualni rad, tako i za solo svirački projekt gdje ću i kroz intermezze skladbi prezentirati sveobuhvatno umjetničko djelo.

Pridružite se i uživajte iz prvoga reda!

Link Facebook događaja: https://www.facebook.com/events/663208191197304/ 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni