Vije-sti

Vikend zabavljanje u Medici uz premijerni nastup agro pop senzacije Đutko!

Vikend zabavljanje u Medici uz premijerni nastup agro pop senzacije Đutko!

Dok čekamo povratak u klubove uz činjenicu da se takvo nešto možda nastavi prolongirati cijelu jesen, zabavu nastavljamo u dvorištu Medike, autonomnog centra gdje još uvijek nastojimo plesati i smijati se uz „lajv” izvedbe mnogim manje poznatih i tek nadirućih gostiju. Upravo je takav i ovaj vikend.

U četvrtak 3.9. s početkom u 18.00 sati, dvorište Medike postaje sjajno mjesti za prezentaciju svakojake glazbe. Bez žanrovskih očekivanja, onako kako ih mjuza ponese, „Trio Loco” iliti Chupson, Mradar, Sticky Steps hvataju vinile i prebiru po vlastitim kolekcijama koje su uvijek u najmanju ruku eklektične.

Vrijeme je da se u dvorištu Medike zapleše i zapjeva uz agro etno turbo pop senzaciju Đutko. 4.9. u 19.00h otvaramo najskupljim hitovima Đutka i Plodova Zemlje. A tko je Đutko?

Iz pepela životinje koja je nekoć živjela na obroncima Moslavačke gore, ponovo je rođena zvijer zvana Đutko. Tomislav Đudarić dobro je poznata ličnost na alternativnoj glazbenoj sceni - kao osnivač etno-rock benda Rusti, anti-umjetnik naziva Clouie te kao bivši gitarist benda Svemirko.

Ulaz na koncert iznosi 30 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni