Vije-sti

Vikend u Vintage Industrial Baru (18. - 20.9.)

Vikend u Vintage Industrial Baru (18. - 20.9.)

Vintage Industrial Bar Weekend

Ovog vikenda u Vintage Industrial Baru očekuju vas slušaonica psihodelične i druge, kako stoji u najavi, "opskurne" glazbe 50-ih i 60-ih, te dva koncerta.

"Vintage sluša" nova je programska večer Vintage Industrial Bara koja će se održavati uglavnom utorkom ili, kao ovoga puta, iznimno četvrtkom. Ovog četvrtka, kako stoji u najavi, "opskurnu" glazbu 50-ih i 60-ih puštat će Vedran Cesarec a.k.a. Vex Voxtrone. Na repertoaru će biti: psychedelic pop, bubblegum, garage, freakbeat, glam, power pop i drugi hitovi koje vjerojatko nikad niste čuli. Program bi trebao početi u 21 sat, a upad je besplatan.

Petak navečer bit će popraćen zvucima bluesa Yogija Lonicha i Riverboat Blues Banda kojima će se ovoga puta pridružiti Branko Požgajec i Krešo Oremuš, a najavljen je i gost iznenađenja. Prije i nakon svirke glazbu će puštati DJ Frajman. Upad do 23 sata je besplatan, a nakon toga će se naplaćivati 20 kuna (10 za studente).

U subotu će zasvirati Floydian, bend koji svira najpoznatije hitove Pink Floyda, ali također manje poznate skladbe s B strana, a u svoj nastup uključuju i kružne video projekcije. Kao i prethodne večeri, ulaz do 23 sata je besplatan, a nakon toga će cijena ulaznice koštati 20 kuna (upola manje za studente).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni