Vije-sti

Uskoro počinje prvi R/verse Festival

Uskoro počinje prvi R/verse Festival

Debitantsko izdanje hrvatskog R/verse Festivala nudi bijeg u čarobnu prirodu s headlinerima Deadbeatom, Eclar Fifi, DJ Seinfeldom i Herzelom

Samo dan nakon ljetnog solsticija, u četvrtak 22. lipnja započinje četverodnevna glazbena avantura na obalama hrvatske rijeke Mrežnice – prvi glazbeni R/verse Festival kojeg zajednički organiziraju domaće ekipe uspješnih MoDem i Illectricity festivala. 

Festivalska ulaznica omogućava ulaz na festival, četverodnevni kamping i parking i iznosi 170 kuna do 22. lipnja. Na samoj festivalskoj lokaciji ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 200 kuna. U ponudi trenutačno ne postoje dnevne festivalske ulaznice, a važno je naglasiti kako sva djeca ispod dvanaest godina starosti i u pratnji roditelja imaju slobodan ulaz te su dobrodošli i kućni ljubimci.

Festivalska lokacija strateški je smještena samo sat i pol vožnje od glavnog grada Zagreba, usred gotovo netaknute prirode na obalama rijeke Mrežnice u kojoj je moguće sigurno i osvježavajuće kupanje, te nadomak nekolicine raskošnih nacionalnih parkova među kojima se ljepotom posebno ističu Plitvička jezera. Za one nemirnijeg i avanturističkijeg duha, u samoj blizini festivalske lokacije nalazi se najveći europski zipline, a moći će se spuštati Mrežnicom kajacima.

Među pedesetak glazbenika koji će tvoriti gotovo neprekidu zvučnu techno/house/disco/electro/bass/hip-hop/d'n'b/juke/footwork kulisu od četvrtka 22. lipnja točno u podne pa sve do samog kraja R/verse Festivala u nedjelju 25. lipnja u 22.00 sata, nalaze se internacionalna i hrvatska imena kojima je zajednička kvaliteta i glazbena raznovrsnost. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni