Vije-sti

Urban & 4, Ogenj i Koala Voice prva imena Hoomstocka

Urban & 4, Ogenj i Koala Voice prva imena Hoomstocka

Ljeto u Humu na Sutli, tik uz samu slovensku granicu, i ove će godine proteći u znaku najboljega što domaća i regionalna scena ima za ponuditi. Hoomstock festival trinaesti će se put održati 24. i 25. kolovoza, a poznata su i prva imena ovogodišnjeg izdanja.

Urban & 4 prvi je headliner - riječki će glazbenik sa svojom "četvorkom" zagrijati humsku ljetnu večer hitovima kao što su "Black Tattoo", "Astronaut", "Mjesto za mene", "Odlučio sam da te volim", a kako je bend trenutno u fazi snimanja novog materijala, moguće je da ćemo na Hoomstocku čuti i pokoju novu iz Urbanove radionice. 


Punk rock pojačan kajkavskim narječjem natjerat će nožice da pojačano rade jer u Hum dolazi Ogenj! Koprivničani itekako znaju napraviti dobar tulum pa očekujemo prolijevanje pive u neslućenim razmjerima i bolne plesne mišiće sljedeći dan.


Granicu će preskočiti Koala Voice, predstavnici nove slovenske alternativne scene. Prošle su godine objavili hvaljeni "Wolkenfabrik", a prati ih glasina da ih se uživo svakako mora vidjeti. Evo i prilike!

Early bird ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio. Prvih 100 ulaznica limitirano je po cijeni od 50 kuna, a ta će cijena biti važeća do 1. travnja ili do isteka zaliha.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni